MOJO® Rental All Areas is de officiële importeur en distributeur van het Pipe & Drape® Systeem in Europa

 

Met dit handige scheidingssysteem kan in handomdraai elke kale ruimte omgetoverd worden tot een chique en professioneel ogende kamer. Ook zijn wij de distribiteur van de succesvolle TexLnt® Mobile Airwall Baffles®, welke zijn ontwikkeld om de akoestiek van locaties met teveel nagalm te verbeteren. Wij bieden ons Pipe & Drape®  Systeem en de geluidsbaffles zowel in de verhuur als in de verkoop aan. Wij maken theaterdoeken op maat in elke gewenste stof en kleur en vervaardigen in opdracht van diverse klanten echte Eyecathers van stof zoals een wolkenstore of kroonluchter.

Pipe & Drape®

 

MOJO® Rental All Areas is officieel distributeur van het Pipe & Drape® Systeem. Wij bieden het zowel aan in de verkoop als verhuur. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan! Het Pipe & Drape® Systeem is een decoratief verplaatsbaar scheidingssysteem waarmee bijvoorbeeld een kale loods omgetoverd kan worden tot een professioneel ogende en chique ruimte.

Het Systeem kan veelzijdig en in allerlei situaties worden toegepast, wij denken dan aan bedrijfsfeesten, productpresentaties, fotografie, beurzen, catering of als backdrop.

Voordelen:

  • Snel op- en af te bouwen zonder gereedschap
  • Professionele uitstraling
  • Traploos verstelbaar
  • Handzaam formaat
  • In diverse kleuren en afmetingen tot 5m00 hoog verkrijgbaar
  • Zowel verkrijgbaar in de verhuur als in de verkoop

Pipe & Drape® Doeken

 

Pipe & Drape® Doeken zijn speciaal ontworpen voor gebruik met het Pipe & Drape® Systeem. Pipe & Drape® Doeken zijn onderhoudsvriendelijk, brandvertragend, makkelijk in het gebruik en stijlvol.
MOJO® Rental All Areas heeft de beschikking over een eigen atelier en een uitgebreid assortiment aan stoffen, waardoor doeken altijd snel en adequaat op maat voor u gemaakt kunnen worden.

Laat u informeren over de mogelijkheden m.b.t. stofmaterialen en kleur!

Theaterdoeken

 

Een podium afhangen, decor creëren, of tribune bedekken? Doeken verhuren en verkopen wij in alle soorten en maten.

In een van onze ateliers kunnen op aanvraag doeken in elke gewenste maat worden gemaakt. We hebben doeken van molton, molton CS en poly-satijn, welke allemaal een brandveiligheidscertificaat hebben. Onze doeken zijn voorzien van ogen en lussen aan de bovenkant voor een makkelijke ophanging aan een truss of rail.

Behalve theaterdoeken, verhuren en verkopen wij ook diverse friesen, gaasdoeken, spaghettidoeken, theaterpoten, sterrendoeken, valdoeken, projectiedoeken en horizondoeken.

Informatie over stof soorten

  • Poly-satijn (280 gr/m²)  kan enkele keren worden gewassen en gestoomd, de brandwerendheid blijft niet onbeperkt gehandhaafd.
  • Molton (300 gr/m²) kan niet nat worden gereinigd i.v.m. krimpen en verliezen brandwerendheid.
  • Molton CS (300 gr/m²) mag een aantal keren worden gestoomd, niet gewassen, de brandwerendheid blijft niet onbeperkt gehandhaafd.

TexLnt® / Mobile Air Wall®

 

TexLnt® low frequency baffles zijn ontwikkeld om de akoestiek van locaties met teveel nagalm, zoals poppodia, stadions en beursgebouwen, te verbeteren. Dit mobiele, modulaire product is prima te gebruiken in combinatie met de standaard bevestiging en rigging systemen in de entertainment industrie.

Geluidskwaliteit

De muziekindustrie van vandaag – en vooral ook de carrière van een artiest – is sterk afhankelijk van de hoeveelheid shows en de kwaliteit daarvan. Het aantal optredens, en daardoor de vraag naar evenementenlocaties, groeit elk jaar.

De meeste evenementenlocaties zijn niet optimaal voor live optredens. Organisatoren en promoters krijgen zelfs met de beste geluidssystemen en geluidstechnici ter wereld, klachten over de kwaliteit van het geluid tijdens een show.

Het creëren van een goede geluidskwaliteit is afhankelijk van drie factoren: het geluidssysteem, de geluidstechnicus en de akoestiek van de locatie. Aan deze laatste factor wordt geen of veel te weinig aandacht besteed. Echter, de akoestiek kan tot 50% van de geluidskwaliteit bepalen! Het ophangen van gordijnen is een veelgebruikte oplossing om de akoestiek te verbeteren. Deze oplossing heeft alleen nut voor het midden- en hoogfrequentie bereik. In het sub- en laagfrequentie bereik zijn gordijnen niet effectief genoeg.

Sub- en laagfrequentie

Omdat moderne muziek vaak ritmisch georiënteerd is, zijn de lage tonen van cruciaal belang.
Daarom heeft Team Projects TexLnt® mobile low frequency baffles ontwikkeld.

Milieuvriendelijk

TexLnt® is gemaakt van schapenwol en is daarmee milieuvriendelijk, mensvriendelijk en recyclebaar.

Absorptie

Calculaties en metingen worden op locatie gedaan, en de resultaten kunnen uiteraard worden ingezien. De bovenstaande grafiek, bij de foto’s, laat een voorbeeld zien van resultaten die met TexLnt® bereikt kunnen worden.

Brandvertragend

Wol is van nature brandvertragend. TexLnt® is getest and gecertificeerd naar de Europese norm EN ISO 6941 (2003) Textiel stoffen – metingen van vlamverspreiding bij verticaal toegepaste voorbeelden.

Bevestiging en afmetingen

De standaard breedte van een TexLnt® low frequency baffle is 1 meter, de baffles zijn er in lengtes van 2 en 3 meter. Afwijkende lengtes en breedtes kunnen worden geproduceerd op aanvraag. De standaard dikte is 10 cm.

TexLnt® wordt bevestigd doormiddel van de bevestigingsstrips die zich aan de boven en onderzijde van de baffle bevinden. Carabiners en slings (afhankelijk van het ophangsysteem) worden aanbevolen.

Doorkoppelen

Door de TexLnt® modules in de lengte te verbinden kunnen langere lengtes bereikt worden.

Kleuren

TexLnt® is bekleed met zwart Mojo Rental All Areas Sound Satin. Levering in een tiental kleuren is mogelijk; op aanvraag.

Koop / Huur – beide behoort tot de mogelijkheden. Vraag informatie.

Afrok

 

Uiteraard wilt u uw evenement tot in de details verzorgd hebben. MOJO® Rental All Areas heeft altijd voldoende afrok op voorraad. De afmetingen van de rollen die wij in ons assortiment hebben zijn:

Breedte: 1m30
Lengte: 30m00 50m00 of 60m00
Breedte: 2m60
Lengte: 50m00 of 60m00

De afrokdoeken zijn in diverse kleuren verkrijgbaar

Behalve theaterdoeken, verhuren en verkopen wij ook diverse friesen, gaasdoeken, spaghettidoeken, theaterpoten, sterrendoeken, valdoeken, projectiedoeken en horizondoeken.

Marley

 

Wilt u een podium bouwen met een mooie dansvloer? Of wellicht een catwalk mooi afdekken? Dan kunt u door ons marley laten leveren en eventueel ook laten leggen om uw vloer net af te werken. MOJO® Rental All Areas biedt snijmarley in de verkoop aan, voor de kleinere stukken en moeilijke hoekjes, of marley voor grotere vlakken in de verhuur. Ook hebben we gebruikt marley voor als het er niet bijzonder net hoeft uit te zien, maar er wel een vloer moet komen te liggen. Ons marley is in zwart en wit te verkrijgen. De standaard breedte van marley is 2m00. Wij leveren altijd marleytape bij uw bestelling.

Prijs op aanvraag.