Tenten

 

Tenthallen

 

Onze tenthallen zijn geschikt voor uiteenlopende evenementen en activiteiten. Van bruiloften tot bedrijfspresentaties. Ze worden standaard uitgevoerd met witte panelen, maar er kunnen ook blauwe panelen of glaspanelen in worden geplaatst. Dit laatste is zeker aan te raden als u een mooie locatie hebt, omdat het uw gasten de gelegenheid geeft van het uitzicht te genieten. Natuurlijk kunnen deze hallen ook helemaal worden aangekleed d.m.v. velum en zijwandstoffering. En met de juiste verlichting herkent u ze bijna niet meer terug als tenthal. Verankering van de tenten gebeurt d.m.v. het leggen van een houten vloer, het plaatsen van betonkisten of het slaan van pennen die ca. 80 à 100 cm de grond in gaan. Voor meer informatie, technische informatie en afmetingen, kunt u altijd met ons contact opnemen.
Het voordeel van een tenthal is dat deze deuren hebben die met een sleutel kunnen worden afgesloten.
Voor het bepalen van het aantal deuren wordt gekeken naar het aantal vierkante meter dat de tent groot is en het aantal mensen dat u op uw evenement verwacht. Per 200 personen dienen er minimaal 2 dubbele deuren (2 m.) te worden geplaatst. Wij hebben eventueel ook pushbardeuren in ons pakket.

Partytenten

Onze partytenten zijn te gebruiken voor vele doeleinden. Ze worden standaard geleverd met witte zijzeilen. Er kunnen eventueel ook witte zeilen met boogramen in worden geplaatst. Deze partytenten zijn ook zeer geschikt als entreetent of cateringtent geplaatst aan een tenthal. Ook worden ze veel gebruikt als sluistent van bijvoorbeeld een grotere tent naar een pand. Denk dan wel aan een goede aansluiting naar het pand toe. Hiervoor gebruiken wij een gootzeiltje om regen en wind buiten te houden. Deze tenten hebben geen deuren en worden daarom geleverd zonder opritplaatjes. Wilt u deze toch geleverd hebben (denk bijvoorbeeld aan een betere toegankelijkheid voor mindervaliden) geeft u dit dan aan ons door.

 

Pagodetenten

Wilt u er echt iets aparts van maken? Dan zijn onze pagodetenten echt iets voor u. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze vierkante pagodetent van 5 x 5 meter met witte- of met raamzeilen, standaard uitgevoerd met vloer. Deze tent doet het erg goed als entreetent of voor bijvoorbeeld tuinfeesten.

Of wat dacht u van de zeshoekige pagodetent met een afmeting van 7 x 8 meter uitgevoerd met witte zeilen waarvan 3 kanten met raamzeilen. Ook deze tenten doen het erg goed als entreetent (er kan eventueel een deur in worden geplaatst), als ze geschakeld worden neergezet, geven ze een mooie aanblik. Deze zijn uit te voeren met of zonder houten vloer.

En de parel uit de collectie… de Pagode de Luxe met een afmeting van 9 x 10 meter (zeshoek).
Standaard uitgevoerd met witte panelen, maar natuurlijk ook te leveren met blauwe panelen of zelfs met glaspanelen.

Door zijn bijzondere vorm geeft deze tent een speciale uitstraling aan ieder evenement. Of deze nu als entree-, catering- of feesttent gebruikt wordt, opvallen doet hij altijd.

Categorieën Tenten

Foldikap tent

Parasol

Niet gevonden wat u zocht?

Geen probleem – ons gespecialiseerde team adviseert u graag individueel en vrijblijvend.
U kunt ons bereiken via email nl@mojorental.com

Contact